Velkommen til KM Food


Catering med Lidenskap og Stil:Vår cateringtjeneste gir deg muligheten til å løfte enhver begivenhet til nye høyder. Uansett om det er et firmaarrangement, en uforglemmelig bryllupsfest, en konfirmasjon eller en spesiell feiring, er vår ekspertise å tilpasse de kulinariske detaljene slik at de passer perfekt til anledningen. Vi setter smaker i sentrum og bruker kun de fineste ingrediensene for å skape en minneverdig matopplevelse for deg og dine gjester.

Food Trailer, Magi på Hjul: (Under bygging)Vår food trailer blir et bevegelig kjøkken som bringer smakfulle retter rett til gaten, festivaler og arrangementer over hele landet. Vi er stolte av å servere raskt tilberedte, smakfulle retter som langtidsrøkt storfe, svin og saftig kylling i godt brød med digg tilbehør. Vår food trailer er en mobil kulinarisk destinasjon som lar deg nyte vår signaturmat uansett hvor du er – en sann smaksopplevelse som reiser med deg.

Hvem vi er:Vi, Kim Amundsen og Marius Ohren, står bak KM Food med en felles lidenskap for ekte god mat. Vår reise fra kjente restauranter som Statholdergaarden, Britannia hotell og To rom og kjøkken, til vår egen kulinariske virksomhet har formet vår visjon om å skape uforglemmelige matopplevelser som berører hjertet og smaksløkene. Velkommen til å oppdage ekte god mat, lidenskap og dedikasjon hos KM Food – din smakfulle destinasjon for kulinarisk glede.